Kosara tartalma:FIGYELEM! A Megrendelés gombra kattintva honlapunk középső részén választhat szállítási módot!


Szabó Endre e. v.
7720 Pécsvárad, Kossuth L. u. 8.
Tel.: 06-72/465-589; 20/925-4427
Nyitva: H - Cs: 18-19h,
P: 17-19h, Szo: 9-12h

E-mail: rendeles@t-comp.hu

Márkás pendrive-ok széles választékban
                                
Epson T0711-714 ezPrint Platinum (4x1db) csomag + Ajándék Fotópapír
nyomtatókellék (patron)
1 fekete, 3 színes, 48 ml,Epson T0711 714 ezPrint Platinum 4x1db csomag + Ajándék Fotópapír nyomtatókellék patron
A termék bolti ára 4 000,- Ft, de webáruházas rendelés esetén:
Webes bruttó ár: 3 480,- Ft
Akciós bruttó ára:
3 160,- Ft
db
Termékek elérhetősége

A termékek mellett látható elérhetőségi jelölések az alábbiak lehetnek:


A bolti és a webáruházas vásárlásoktól függően a státuszok pillanatról pillanatra változhatnak, így akár a rendelés leadásakor is módosulhat. Szerencsére ez csak nagyon ritkán befolyásolja a teljesítési időt. Tájékoztatjuk emailben, ha ez az Ön rendelését érintené.

Elérhető

A termékből jelenleg is van az üzletünkben (legalább egy darab, de a kellékeknél szinte biztos, hogy több is). Ha webáruházunkban megvásárolja, akkor rövid időn belül (általában fél órán belül) összekészítjük és küldünk egy emailt, hogy jöhet érte. Ha kiszállítást kér, akkor a munkanapokon 14 óráig leadott rendelés esetén tudjuk garantáltan vállalni az adott munkanapon történő feladást. Ha többet rendel, mint a rendelkezésre álló készlet, akkor emailben tájékoztatjuk a beszerzési időről. Ha nem kívánja webáruházunkat használni (ez esetben a bolti ár érvényes), akkor kérjük, telefonon jelezze szándékát, hogy félre tudjuk tenni Önnek a terméket!

Külső raktárról

Munkanapokon 11 óráig leadott sürgős rendelés esetén még aznap beérkezik hozzánk az üzletbe a termék, amelyért, ha személyesen jön, akkor 13-17 óra között átvehető. (Természetesen a következő napokon is, ha ez az időpont Önnek nem megfelelő.) Ha kiszállítást kér, akkor a 11 óráig leadott sürgős rendelés esetén tudjuk vállalni, hogy aznap átadjuk a futárnak a csomagot. Ezt a következő munkanapon kézbesíti Önnek a futárszolgálat. Ha nem választja ki, hogy sürgős a rendelése, akkor 1 munkanapot csúszhat a szállítási idő.

Nagyon fontos ennél a státusznál, hogy ha webáruház használata nélkül (bolti áron) kívánja megvásárolni a terméket, akkor mindenképpen jelezze vásárlási szándékát telefonon vagy emailben, hogy be tudjuk kérni, mielőtt Ön jönne érte!

Rendelésre

Ez esetben általában 2-5 munkanap alatt érkezik meg hozzánk a termék. A pontos időpontról emailben tájékoztatjuk. Kábelek esetén előfordulhat, hogy pár nappal többet szükséges várni.

Akció!

A készlet erejéig ezt a terméket akciós áron tudja megvásárolni. Raktárról elérhető az akciós termék, korlátozott mennyiségben. Amennyiben Önnek nagyobb mennyiségre van szüksége egy akciós termékből, akkor emailben vagy telefonon érdeklődhet a rendelkezésre álló készletről.

Szállítási tudnivalók

Ha kiszállítást kér, akkor a szállítási időről és díjakról, valamint az ingyenes szállítás feltételeiről ide kattintva olvashat részletes információkat.


  AKCIÓS TERMÉKEK! | Szállítási információk | Garancia | Viszonteladás | Gyakori kérdések | Kapcsolat, ÁSZF és Adatvédelmi Nyilatkozat

Szabó Endre e. v. - 7720 Pécsvárad, Kossuth L. u. 8. - Tel/fax: 72/465-589; 20/925-4427 - Nyitva: H - Cs: 18-19h, P: 17-19h, Szo: 9-12h
Copyright (c) - Minden jog fenntartva!