Kosara tartalma:FIGYELEM! A Megrendelés gombra kattintva honlapunk középső részén választhat szállítási módot!


Szabó Endre e. v.
7720 Pécsvárad, Kossuth L. u. 8.
Tel.: 06-72/465-589; 20/925-4427
Nyitva: H - Cs: 18-19h,
P: 17-19h, Szo: 9-12h

E-mail: rendeles@t-comp.hu

ESET Nod32 Antivirus és Internet Security vírusvédelmi szoftverek, akár 50% kedvezménnyel!
                                
Hard Disk (HD) Sentinel Professional Licensz diákoknak/nyugdíjasoknak HUN
szoftver
adatbiztonság, 1 gép, magyar Hard Disk HD Sentinel Professional Licensz diákoknak/nyugdíjasoknak HUN szoftver
A termék bolti ára 7 100,- Ft, de webáruházas rendelés esetén:
Webes bruttó ár: 7 110,- Ft
Akciós bruttó ára:
3 560,- Ft
db
A tpcomp.hu oldalt keresőknek

TP Comp - információk

Egy kényelmes rendelési formára (rendeljen interneten és akár ingyen házhoz szállítjuk) szeretnénk felhívni figyelmét. Kérjük, olvassa el az alábbiakat. A megszűnt pécsi cégről bővebb információkat alább talál.

Ingyenes házhozszállítás

Mi egy pécsváradi üzlet vagyunk, egy kényelmes webáruházzal. Ha nem szeretne kijönni hozzánk, kérjen kiszállítást. Már bruttó 25 000,- Ft feletti vásárlás esetén is átvállaljuk a szállítási díjat, így a feladást követő munkanapon átveheti lakásában vagy munkahelyén a rendelését. Felhívjuk figyelmét, hogy a webáruházunkban kedvezményes árakat talál, amelyek csak az interneten leadott megrendelések esetén érvényesek. Természetesen átvehetők a termékek személyesen üzletünkben is (a rendelés leadása után). További információkért kattintson ide!

Ingyenes vásárlás

Szeretne még olcsóbban vásárolni? Egyrészt minden rendelése után pontokat kap tőlünk, másrészt, ha ismerősei az Ön ajánlásával regisztrálnak, az ő vásárlásuk után is kap pontokat. Így - megfelelő mennyiségű ajánlással - akár ingyen is vásárolhat tőlünk!
Részleteket itt olvashat!

Akciós termékek

Egy külön menüpontban megtalálja azokat a termékeket, amelyeket akciós áron kínálunk. Ehhez kattintson ide! Érdemes regisztrálnia, mert hírleveleinkben külön felhívjuk figyelmét egy-egy kihagyhatatlan ajánlatra. A regisztráció itt érhető el! Nézzen körül a honlapon, mert számos érdekes és hasznos funkciót helyeztünk el, amelyek (a regisztráció utáni) bejelentkezéskor láthatóak. Pl. ha van nyomtatója, akkor beállíthatja saját nyomtatóként. Így csak azok a patronok jelennek meg egy listában, amelyek hozzá tartoznak, és egyből meg is tudja őket rendelni.

TP Comp-os garancia intézése

Az említett cég megszűnt! Tőlünk bérelték internetes címüket, ezért jelenik meg a mi webáruházunk a www.tpcomp.hu cím alatt. Mivel mi más cég vagyunk, ezért a felmerülő problémáik garanciális ügyintézését sajnos nem tudjuk vállalni. Javasoljuk, hogy keresse fel közvetlenül a gyártót, és kérdezze meg, hogy mit lehet tenni a garancia intézésével kapcsolatosan.

Mindössze 15-20 percnyire vagyunk Pécstől, szívesen segítünk megoldani a problémát, akár komplett számítógép esetén is. Fáradjon be üzletünkbe. Elérhetőségeinket a Kapcsolat menüpont alatt találja.

  AKCIÓS TERMÉKEK! | Szállítási információk | Garancia | Viszonteladás | Gyakori kérdések | Kapcsolat, ÁSZF és Adatvédelmi Nyilatkozat

Szabó Endre e. v. - 7720 Pécsvárad, Kossuth L. u. 8. - Tel/fax: 72/465-589; 20/925-4427 - Nyitva: H - Cs: 18-19h, P: 17-19h, Szo: 9-12h
Copyright (c) - Minden jog fenntartva!